När hallonsnapsen är klar och blandningen silad kan du koka upp hallonen med lite socker och vatten. Passera genom en sil så får du en varm hallonsås att servera till julgröten. Hallonsnapsen är med tanke på både färg och smak en given grötsup på julbordet. De passerade hallonen har fortfarande mer smak och kan användas som fyllning i kakor.

Recept: Eva Olsson
Foto: Eva Olsson

TastyCards är läckra vykort - tryckta på kartong av högsta kvalitet - med ett inspirerande recept på baksidan. Bjud dina vänner på fest med ett TastyCard, pryd köksväggen med dem eller använd dem som kundvård i ditt företag. 

Se alla Evas TastyCards här
Evas egen sida med en presentation av henne som kreatör

Skriv en recension

Logga in eller registrera dig för att skriva en recension

Hösthallonsnaps och likör med rosmarin Grötsupen

  • Tillverkare: TastyCards
  • Artikelnummer: 9108
  • Bonuspoäng: 1
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • 21.00kr

  • Exkl moms: 16.80kr
  • Bonuspoäng kostnad: 25

Alternativ


Tags: appetizers, drycker

Kampanjer

Surdegsknäcke

Surdegsknäcke

..

21.00kr Exkl moms 16.80kr

Taboulleh

Taboulleh

..

21.00kr Exkl moms 16.80kr

Saffransbutterkaka

Saffransbutterkaka

..

21.00kr Exkl moms 16.80kr