Koncept

Mat är ett fantastiskt samtalsämne när du träffar vänner och kolleger. Diskussionen kan handla om favoritrecept och olika matkulturer. Fascinationen över ögongodis som läckra matbilder har aldrig varit större. Varför inte visa uppskattning för dina kunder och vänner genom att skicka ett trevligt receptvykort. På TastyCards kan du beställa vykort med bilder och recept på välsmakande rätter, kakor, desserter och mycket mer. Välj bland kategorierna eller ta en titt på stilarna hos de olika kreatörerna.

Du kan välja vilket språk du vill ha receptet på. För närvarande kan vi erbjuda svenska, engelska och tyska. Ytterligare språk kan komma att bli aktuella.

Vykorten i stort format (127 x 209 mm) har bild på framsidan och recept på baksidan. På baksidan finns plats för en egen hälsning, adressuppgifter och frimärke. Vi använder högkvalitativ dubbelsidig kartong och kvaliteten på tryckningen är ypperlig. TastyCards ger det lilla extra till mottagaren i form av ett recept och är ett utmärkt sätt att fortlöpande kommunicera med kundkontakter.

TastyCards är ett trevligt sätt för kreativa fotografer och gastronomer att öka sin synlighet och bygga sin portfölj. Vi är ständigt på jakt efter riktigt skickliga fotografer och gastronomer som har en vision om att skapa riktigt läckra TastyCards.